11 лютого 2015

Крукеницький ліцей – учасник Всеукраїнської освітньої шкільної кампанії з енергоефективного освітлення



 Крукеницький ліцей приєднався до Всеукраїнської освітньої шкільної кампанії з енергоефективного освітлення, яка проходить у рамках проекту "Трансформація ринку в напрямку енергоефективного освітлення". Проект реалізується Програмою розвитку ООН за фінансування  Глобального екологічного фонду та спрямований на прискорення переходу до енергоефективних технологій освітлення, яке призведе до зниження споживання енергії та викидів СО2, а також сприятиме виконанню Енергетичної стратегії України до 2030 року.  
 Освітня кампанія передбачає проведення екологічних уроків в загальноосвітніх школах та розповсюдження демонстраційних матеріалів, які у чіткій і доступній формі наочно пояснюють школярам переваги енергоефективного освітлення.
Організатори проекту надали ліцею  методичні матеріали для проведення занять,буклети для учнів, фільми та мультфільми.
11 лютого  з учнями групи ЕМ-21 (10 клас) провів екологічний урок ««Енергоефективні лампи – актуальна потреба сьогодення», на якому учнів взнали про небезпеку ламп розжарювання, типи та переваги енергоефективних ламп, висловлювали своє ставлення щодо проблеми енергозбереження та шляхів її розв’язання.
Протягом лютого  тематичні енергоосвітні уроки  будуть проведені і в інших групах ліцею.


Немає коментарів:

Дописати коментар