11 квітня 2016

Відбувся VІI Всеукраїнський форум Microsoft «Вчитель – новатор»


08 квітня в Києві відбувся VІI Всеукраїнський форум Microsoft «Вчитель – новатор». Захід проводився компанією «Майкрософт Україна»   за  підтримки Міністерства освіти і науки у рамках реалізації програми «Партнерство в навчанні». VІI Всеукраїнський Форум "Учитель-новатор" — це одноденний освітній захід, мета якого опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання. Захід зібрав понад 100 освітян з усієї України. Дякую організаторам, що і я зміг побувати на цьому незабутньому форумі.
Захід розпочався  шкільним туром під час якого  учасники змогли відвідати одну із інноваційних шкіл України - Новопечерську школу, приватну початкову школу «Британіка» або приватну початкову школу «Ліко школа».
Під час урочистої частини форуму, яка проходила в Новопечерській школі, відбулося нагородження переможців Дванадцятого Всеукраїнського конкурсу Microsoft «Учитель – новатор».
Також під час форуму учасники взяли участь у  майстер- класах:
·         Office 365 та інші хмарні ресурси, як простір для розвитку та комунікації освітян (тьютор Григор'єв С.)
·         STEAM технології (тьютор Калюжна М.)
·         TeacherDashboard як елемент керування навчальним процесом (тьютор Стромило І.)
·         Як підготувати учнів до віддаленої роботи в команді (тьютор Іванов І.)
        Інтерактивна робота в групах сприяла одночасно і більш тісному знайомству,  навчанню і своєрідному відпочинку. Усі учасники форуму обмінялися новими цікавими ідеями, планами, творчими проектами.

Світлина Оксани Покорської

Немає коментарів:

Дописати коментар