11 лютого 2019

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ У СТРІЛЕЦЬКОМУ НВК

У рамках тижня безпечного Інтернету (04.02.2019-08.02.2019) до Міжнародного дня безпечного Інтернету (Safer Internet Day) (05.02.2019) у Стрілецькому НВК для учнів пройшли інформаційні заходи на яких обговорюються шляхи безпечного використання Інтернету, питання інтернет-етики, загроз протизаконного контенту.
Вчителі та учні мали змогу взяти участь у безкоштовному онлайн-уроці до Міжнародного дня безпечного Інтернету під гаслом «Разом для найкращого Інтернету!», організованим Академією Cisco, Кіберполіцією та компанією ERC за підтримки Інституту модернізації змісту освіти. Після уроку учні 8 та 9 класів перевірили свої здібності до кар'єри аналітика з кібербезпеки. Учні 5-7 класів взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Безпечний Інтернет», організованому освітнім порталом "На урок".
Метою проведення заходів було ознайомлення учнів з відомостями про ризики у мережі Інтернет, формування спільно з учнями правил безпеки при роботі в мережі Інтернет, розуміння необхідності дотримання певних правил поведінки в мережі, формування навичок правильного поводження в Інтернеті, безпечного та поважного онлайнового спілкування.



Немає коментарів:

Дописати коментар