01 червня 2015

Свято останнього дзвоника у ліцеї


29 травня в ліцеї відбулася урочиста лінійка з нагоди свята Останнього дзвоника, який сповістив про закінчення шкільних занять і початок довгоочікуваних канікул.
З теплими словами поздоровлень до дітей, батьків та педагогів звернулися керівник апарату Мостиської  райдержадміністрації Надія Голуб,  начальник відділу освіти  райдержадміністрації Валентина ЧернегаВиступаючі щиро зичили випускникам знайти свою життєву стежину, успішно навчатись, здобувати подальшу освіту, щоб стати достойними, само реалізованими  щасливими людьми, гідними громадянами нашої держави. Побажали всім дітям успішних іспитів, гарного літнього відпочинку, мирного неба, міцного здоров’я і найкращих перспектив.  Традиційно, за успіхи в навчанні, за перемогу в творчих конкурсах багато учнів було відзначено грамотами, дипломами, подяками та цінними подарунками.
Всечесні отці Микола Головецький та Михайло Галабуд благословили випускників на добру путь. Випускників також вітали вихованці дошкільного навчального закладу, які подарували різнокольорові кульки, що символізували, мир, злагоду, успіх та любов. Бо доля нашої України у руках сьогоднішніх випускників, які готові творити її майбутнє.










Немає коментарів:

Дописати коментар