02 червня 2015

Випускний вечір у ліцеї

Випускний вечір... Подія, яка спонукає до теплих слів, щирих зізнань, душевних спогадів. У цьому святі поєднані біль розставання і світлі надії, радість зустрічі з майбутнім. Прощаються зі школою випускники.
31 травня 2015 на ліцейне свято випускного вечора у супроводі батьків, родичів, друзів, знайомих поспішали чарівні і вишукані випускники. Привітали  та побажали випускникам успіхів, здійснення усіх задумів, щасливої та щедрої долі у житті педагоги, батьки. Благословили випускників та побажали їм Божої милості і Покрову Божої Матері  настоятель храму Воздвиження Чесного Хреста села Крукеничі отець Микола Головецький та  вікарій костелу Св. Миколая села Пнікут Ян Тимань. Слова вдячності звучали і із вуст випускників. Вони звернулися до педагогів, які вели їх у країну знань; батьків, які завжди були поруч й підтримували. Це була мить, коли кожен відчув, що недаремно вкладав свою часточку у душі дітей.
Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Бажаємо всім їм успіху, рівної життєвої дороги й обов'язково вдалих злетів.

Немає коментарів:

Дописати коментар