14 грудня 2015

Тиждень права у ліцеї

      Діти є рівноправними учасниками суспільного життя, а не лише майбутніми дорослими. Тому важливо, щоб і батьки, і вчителі поважали їх самостійність, давали можливість навчитися робити вибір і нести за це відповідальність. Саме такі питання були в центрі уваги протягом тижня правових знань,  який  проходив у ліцеї з 7 по 11 грудня.
     8 грудня цікавою була зустріч з випускницею ліцею, а зараз студенткою Львівського правничого  коледжу Щепаняк Анастасією, яка провела круглий стіл  «Права  дітей та можливість  їх реалізації в Україні».
      9 грудня  заступник  директора з виховної роботи Шквірко Л.А провела конкурс малюнка на правову тематику «Права та обов’язки юного громадянина України». Переможці конкурсу Жулкевич Володимир, Новіцька Василина, Боцьора Христина були нагороджені грамотами ліцею.
    10 грудня практичний психолог Повх О.В. організував бліц-інтерв`ювання учнів 11-х класів «Чи знаєш ти свої права?».
       11 грудня вчитель правознавства Головко Г.А.  провела загальноліцейський відкритий урок «Ти - людина, значить маєш права». Ознайомила учнів з історією створення основних правових документів щодо захисту дітей. Присутні переглянули відеофільм «Права дітей».











Немає коментарів:

Дописати коментар