08 вересня 2014

Platinum Bank оголошує конкурс «Навчання вищої проби-2014»



Platinum Bank оголошує про старт всеукраїнського щорічного конкурсу «Навчання вищої проби» для загальноосвітніх навчальних закладів та центрів позашкільної освіти. За результатами конкурсу в школах-переможницях будуть обладнані комп’ютерні класи.
Всеукраїнську конкурсну програму «Навчання вищої проби» ініціював і реалізує Platinum Bank у партнерстві з компанією «Майкрософт Україна», компанією EY в Україні (раніше – Ernst & Young), а також громадської платформи «МоКоЛаД».
У конкурсі зможуть взяти участь вчителі з учнями 6-11 класів загальноосвітніх шкіл, шкіл-інтернатів та центрів позашкільної освіти міст, сіл і районних центрів по всій Україні. Конкурсні роботи приймаються до 7 жовтня 2014 року, а переможці будуть визначені до 24 листопада.
За умовами конкурсу вчителі разом з дітьми розробляють ігрові уроки-проекти з предмету «Основи економіки» з використанням комп'ютера. У результаті в школах-переможницях будуть обладнані комп'ютерні класи (по одному на школу або центр). Переможцям буде надано техніку – ноутбуки й багатофункціональні пристрої (сканер-принтер-ксерокс), а також програмне забезпечення.
 Детальніша інформація про конкурс тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар