10 жовтня 2014

Ліцей – учасник конкурсу мікропроектів


У рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) проводить другий тур конкурсного відбору мікропроектів.
У рамках Проекту планується впровадження мікропроектів на рівні громад сіл та малих міст (до 50 тис. населення).
Участь громад у Проекті полягатиме у реалізації мікропроектів на базі об’єктів соціальної сфери: шкіл; дитячих садків; амбулаторій, фельдшерсько-акушерських пунктів; будинків культури, клубів, бібліотек; водогонів.
Реалізація мікропроектів передбачає проведення ремонтно-будівельних робіт, придбання обладнання, проведення навчання та консультаційних послуг для громад. УФСІ фінансуватиме 80% вартості мікропроектів.
05 жовтня відбулися загальні збори громади села Крукеничі, на яких розглядалося питання про пріоритетні проблеми сели. У своїх виступах жителі вказували на аварійний стан будинку культури, відсутності спортивного залу в загальноосвітній школі, поганий стан доріг та інших проблемах громади. Однак, збори одноголосно вибрали пріоритетною проблемою громади аварійний стан спортивного залу ліцею  та підтримали на конкурс  мікропроект «Капітальний ремонт спортивного залу Крукеницького ліцею». Збори доручили громадській організації «Агенція місцевого розвитку с.Крукеничі», яка працює у селі з 2010 року,  розробити та подати в УФСІ документи на конкурс. Дякую жителям с. Крукеничі, всім небайдужим за підтримку ліцею.
Вчора мікропроектна пропозиція від ліцею разом з іншими мікропроектами Мостиського району була подана в Львівське відділення УФСІ. Чекаємо результатів конкурсу та надіємося на перемогу. 


Немає коментарів:

Дописати коментар