23 листопада 2014

Завершився дистанційний курс "Cайти Google для дистанційних курсів у школі"

З 10 по 21 листопада, в рамках ІІ міжнародної освітньої онлайн конференції INTEL «Нові горизонти ІКТ в освіті», проходив дистанційний курс "Cайти Google для дистанційних курсів у школі". Тьютор курсу методист з ІКТ науково-методичного центру управління освіти і науки Білоцерцівської міської ради Антоніна Букач. Учасниками курсу стали 85 педагогів з усієї України. 

Під час проходження курсу педагоги  оволоділи основами організації дистанційного навчання з використанням можливостей сервісів  Google. За допомогою сервісу Google Sites учасники Курсу   вчилися створювати сайт дистанційного навчання: створення сторінок на основі різних шаблонів, додавання  до сторінок сайту гаджетів Google, об'єктів Google Drive  та інтерактивних завдань  за рахунок сторонніх сервісів Веб 2.0 (LearningApps.org). 

Зворотній зв'язок та комунікації під час проходження Курсу було організовано за допомогою пошти  Gmail, текстового чату Hanguots, соціальної мережі Google та на сторінках сайту "Сайти   Google для дистанційних курсів у школі". 

Впевнений, що отримані під час навчання  навички щодо використання можливостей сервісів Google  стануть в нагоді як в професійній діяльності, так і повсякденному житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар